Tarieven en voorwaarden

Voor gewone draagkrachige personen:

* De daadwerkelijke tijd wordt in rekening gebracht, afgerond in kwartieren.

Deze bedragen zijn inclusief BTW. We berekenen geen inschrijfkosten.

Het consultbedrag wordt per kwartier berekend. De factuur wordt doorgaans aan het einde van het consult opgesteld en het bedrag dient binnen 2 weken te worden overgemaakt naar de bankrekening van de praktijk, tenzij van te voren iets anders is afgesproken. Je kan ook pinnen. 

Nazorg is kosteloos

Bij de prijs inbegrepen zit 'nazorg' van een consult. Heb je iets niet goed begrepen, ben je iets vergeten of zijn er tussentijdse veranderingen die belangrijk zijn? Loopt iets niet helemaal lekker of je bent juist zo enthousiast dat je dat even wilt delen, neem gerust contact met mij op. Meestal reageer ik binnen een dag. Nieuwe adviezen en dergelijke horen echter bij een nieuw consult.

Ook nieuwe ontwikkelingen hoor ik graag. Dus is er een belangrijke wijziging in je gezondheid of heb je andere informatie, mail of bel het even door. Dan kan ik beter mijn vinger aan je pols houden.

Skype

Bellen via internet (skype) behoort tot de mogelijkheden. Je betaalt dan alleen voor je internetverbinding, niet extra voor gesprekskosten. Skype wordt vaak gebruik voor mensen met familie in het buitenland, maar voor consulten werkt het ook prima. Meer informatie op de site van Skype.

Tijdsduur

Het eerste consult duurt meestal anderhalf uur (90 euro) maar kan ook langer duren. Ik rond af op hele kwartieren; je betaalt dus wat je krijgt. Een vervolgconsult duurt meestal korter.

Mocht je willen afwijken hiervan dan kan dat eventueel. Omdat veel verzekeraars een bepaald bedrag per consult vergoeden kan ik daar mijn consultduur op aanpassen. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een ervan is dat we het eerste consult in twee keer doen, maar dan wil ik je klachten en voedingspatroon al eerder ontvangen.

Er wordt regelmatig de vraag gesteld hoeveel een behandeling kost (consultduur en aantal consulten). Om een idee te krijgen: mensen met complexe klachten / chronische situatie hebben vaak een stuk of 3 tot 10 consulten nodig. Heeft u een enkelvoudige klacht dan zijn vaak in totaal 2 of 3 consulten afdoende. De tijdsduur tussen de consulten hangt af van de individuele situatie. Gemiddeld zitten er tussen het eerste en het tweede consult 2 tot 4 weken. Tussendoor is er ruimte voor mailen of bellen. Maar dit kan allemaal per individu verschillen. We doen gewoon wat nodig en haalbaar is.

Een vuistregel is dat wanneer je al lang chronisch ziek bent (of heel langzaam geworden bent) je vaak ook meer tijd nodig hebt voor herstel.

Uiteraard mag je zo vaak komen als je wilt. Vooral de holistic pulsing nodigt uit voor regelmatig terugkomen, omdat het steeds weer je lichaam zo geweldig helpt regenereren. Voor iedereen, ook voor gezonde mensen is het een fijne behandeling. Het menselijk lichaam heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Je kan dan nog wat zaken bespreken en supplementen of gezonde voeding laten uittesten en gelijk meenemen. Praktisch gezien krijg je dan een factuur met een hp behandeling (wordt niet vergoed) en een deel natuurgeneeskunde (evt wel vergoed) al dan niet met wat middelen erop.

Woon je verder weg of ben je minder mobiel?  Je kan ook eerst een of twee keer op het spreekuur en dan houden de vervolgconsulten telefonisch / via internet (skype), al dan niet aangevuld met e-mail. Mensen die in de buurt wonen nodig ik uit langs te komen.

Voor minder draagkrachtige personen:

Kwantumkorting holistic pulsing

Als je meerdere holistic pulsing sessies wilt: betaal er 3 tegelijk vooruit dan krijg je 25% korting op de totaalprijs.

Optie korting op vervolgconsulten

Een eerste (en tweede) consult kost voor mij meer voorbereidingstijd en administratie. Vanaf het derde consult heb ik doorgaans minder voorbereidingstijd nodig en bied daarom de mogelijkheid van een kortingspercentage op de consultprijs. Wil je hiervoor in aanmerking komen, neem vooral contact op!

Voor arme mensen:

Ik kom ook veel arme mensen tegen die zichtbaar en onzichtbaar gezondheidsschade hebben. Een deel van deze mensen ken ik via de gele hesjes beweging. Ik weet heel veel van geneeskunde en van gezonde voeding. Dat gezonde voeding altijd duur moet zijn bestrijd ik ten harte.

Mensen die rond moeten komen van nabij het sociaal minimum kunnen voor 10 tot 15 euro per uur terecht. Ik weet hoe het is om in armoede te leven maar ook hoe je er uit moet komen. Goed op je gezondheid letten is daarbij essentieel. Dit is uiteraard exclusief de aanschaf van supplementen en kruiden, die kosten kunnen er evt bijkomen maar ook daar kijk ik naar de betaalbaarheid.