Testen

Nieuw in het assortiment! De voedsel detectieve. Met behulp van een paar druppels bloed uit uw vinger, wat geduld en wat vloeistoffen op het juiste moment toevoegen kom je er achter op welke voedingsstoffen je reageert met een voedselintolerantie-reactie (via IgG).

Voedselallergiƫn gaan via een andere immuunglobuline namelijk IgE, daar zijn andere testen voor die meer in ziekenhuisen worden toegepast. Allergiƫn veroorzaken zaken als jeuk en een dikke tong door het vrijkomen van histamine. Voedselintoleranties kunnen een scala aan andere 'vage' klachten geven, zowel psychische als lichamelijke.

Getest wordt in 48 vakjes op enkele en klusters van voedingsproducten. In totaal wordt er zo op 56 voedingsmiddelen getest. In de brochure staan genoemd welke dat zijn.

De test kost 95 euro incl BTW en is zowel in de praktijk als thuis te gebruiken. Neem contact op, mail of bel 036-5212342.

Een andere zelftest die we hebben is die van bloedgroeppen.

Verder kan je bij ons ontlasting, urine en bloed laten onderzoeken bij een gerenormeerd lab. Wij hebben testkits liggen. Die krijg je mee bij een consult. Van deze testen neem je simpel thuis een monster, die kan je zelf verzenden. De meeste testen gaan via de brievenbus.