Voorbeelden uit de praktijk

De werking van een holistic pulsing massage is afhankelijk van het ledemaat, orgaan of lichaamsdeel waar de blokkade zit.

Ik nodig je vooral uit om te ervaren hoe het bij jou uitwerkt. Juist niet te veel verwachtingen en invulling van te voren houd dat je makkelijker met een open mind op de tafel kan plaatsnemen.

Let it be!

Maar ik snap ook dat er mensen zijn die zich graag een praktisch beeld willen vormen. Lees dan gerust verder.

Een paar voorbeelden vanuit de praktijk bij holistic pulsing:

* Bijna altijd ziet het gezicht van een cliënt er anders uit. Vooral de ogen krijgen meer kracht, meer uitstraling. Mensen zijn er weer.

* Een knie die ooit gebroken is geweest, waar nog iets van energie stagneert. Mijn handen blijven vanzelf langer op zo'n plek aan het werk. Die knie voelt dan anders aan dan de andere knie.

* Een arm die onrustig is werd meer ontspannen. In een sessie kwam naar boven dat de moeder van de cliënt linkshandig was maar vroeger haar arm vastgebonden kreeg omdat ze gedwongen werd rechtshandig te schrijven. De dochter op de tafel had ook klachten aan haar linkerhand (eczeem) en wilde deze instinctief verbergen.

* Een man met ADHD vertelde na een behandeling dat hij voor het eerst rust in zijn hoofd had. Ook fijn bij depressie.

* Spijsverteringsorganen komen ook vaak naar voren. Een cliënte kreeg meer contact met haar maag en werd misselijk. De oorzaak achter de misselijkheid kwam naar voren en we konden dit verder onderzoeken en helpen opruimen. Verder is er verbetering van darmproblematiek. Dit combineer ik wel altijd graag met een natuurgeneeskundige behandeling.

* Een fijne ontspanning is wat de meeste mensen ervaren.

* Verdriet over een onverwerkte miskraam of zware bevalling kan naar buiten komen na het pulsen van het bekkengebied.

* Door behandeling van de gewrichten van ledematen (dit doe ik door tracties) meldden verschillende mensen mij dat ze erna nog soepeler konden bewegen. Ik ben erg benieuwd naar ervaringen van sporters na een sessie.

Bij ervaringen van cliënten staan een paar korte verslagen. Graag ontvang ik ook jou ervaring als je hier geweest bent! Zo help je ook andere mensen weer verder.