Afspraak

Wil je een afspraak voor een puls sessie, neem dan gerust contact op. Een gewone sessie kost 70 euro. Tijd: meestal een uur inclusief (voor/na) gesprek. Een kennismaking met holistic pulsing kan al in een kwartiertje pulsen. Gebruikelijk is echter 15 minuten voorgesprek met kruidenthee of geneeskrachtige sap, (45 tot) 60 minuten pulsen en dan nagesprek/uitloop van ook een kwartier.

Smaakt een sessie naar meer?

Betaal er 3, en krijg 25% korting op de totaalprijs. Dit kan je besluiten direct na een eerste sessie.
Je betaalt dan 3x70 euro - 25% is 157.50 euro in plaats van 210 euro. Je krijgt hiervoor een tegoedbon mee na de eerste sessie.

Voor kinderen is het consult korter en vraag ik een lager tarief. Details in overleg.

Een combinatie met een consult natuurgeneeskunde inclusief uittesten en koop van supplementen, voeding en kruiden behoort tot de mogelijkheden. Juist dit is een gouden combinatie. Door het van te voren nemen van gezonde stoffen is de losmakende werking van het pulsen extra krachtig en het na afloop innemen van goede stoffen zorgt voor een langere nawerking en veilige afvoer van afvalstoffen. Ik test dan ook dat de behoefte aan voedingsstoffen, homeopathie en kruiden verandert na een sessie.