Holistic pulsing massage

Wat is holistic pulsing massage?

Holistic pulsing is een bijzondere massagevorm die je ondergaat met kleding aan. Kenmerkend aan deze massagevorm is de diepe ontspanning die je er mee kan bereiken, en het leggen van contact met het onderbewuste. Het is een manier om effectief en liefdevol lichaamsgericht te werken. Je kwetsbaar opstellen, voelen wat er is en dat er laten zijn en onderzoeken. Het is effectief bij zowel lichamelijke als emotionele trauma's. Vaak gaan deze ook hand in hand.

Massage en corona

13 april 2020

Ik gebruik de volgende maatregelen.

Ikzelf ben gezond

In verband met besmettelijke ziektes zoals corona behandel ik alleen als ik mijzelf fit voel en niet snotter. Dat is momenteel het geval. Ook bescherm ik mijn gezondheid goed met de juiste voeding en supplementen en voldoende rust.

Toiletgebruik

Bij voorkeur thuis naar het toilet gaan. Mocht u hier willen plassen, dan graag beneden.

Uw gezondheid

Ik vind het persoonlijk onverantwoord mijn cliƫnten deze periode door te laten komen zonder gebruik making van speciale weerstandsverhogende middelen. Daarover adviseer ik je van harte. Verder, mocht je koorts verschijnselen hebben of snotterig zijn, dan is een behandeling tijdelijk niet mogelijk. Wel kan ik op afstand adviezen geven. Skype en pakketdienst of supplementen afhalen behoren dan tot uitstekende mogelijkheden.

Beschermingsmiddelen

Ik beschik ruim voldoende over beschermingsmiddelen zoals een mondkapje, ontsmettende schoonmaakmiddelen en handschoenen. De diverse ruimtes en vooral deurklinken worden goed schoongemaakt.

Groeten

Een welkomstgroet gaat momenteel op de aziatische manier, mondeling met een lichte buiging.

Een ontspannende massage is een weldaad voor de weerstand, dus laat je niet weerhouden om een afspraak te maken. Juist nu! Massages krijgen is een onderdeel van een bewuste, verantwoorde leefstijl.

Dynamische massage

Maar ook gewoon ter ontspanning is het een fijne massagevorm. Sommige mensen kennen deze massagevorm onder de noemer 'dynamische massage'.

De kracht van voelen en lichaamsbewustzijn

Holistic pulsing werkt dieper dan wat je misschien al kent van andere massagevormen. Het is een manier om beter contact te krijgen met je hele lichaam. Je kan het zien als een oppoetsbeurt voor je gewrichten en lichaamscellen maar er zit ook een deel emotioneel lichaamswerk aan vast. Lichaam en geest zijn immers een.
Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Door het pulsen komen diverse vloeistoffen in het lichaam in beweging. Dat bevordert een betere doorstroming en helpt afvalstoffen en blokkades op te ruimen. Dat heeft zowel een fysieke als een emotionele werking:

Er komen dingen 'los', letterlijk en figuurlijk.

Veel mensen hebben allemaal emoties opgeslagen in ledematen en organen. Die verstoren onze balans. Door het pulsen kunnen die naar voren komen.

Wat mensen vaak melden is dat bewegen erna soepeler gaat. Ook fijn voor sporters en muzikanten! Hoe de exacte uitwerking is is voor iedereen verschillend. Het hangt af van wat er zich bij jou op dit moment afspeelt. Vaak kom ik oude dingen tegen die in een lichaam 'opgeslagen' zitten en nog niet helemaal verwerkt of geheeld zijn. Het kan echt van alles zijn. Maar het is een weldaad voor lichaam en geest dat het gevoeld, erkend en dan evt. opgeruimd mag worden.

Scoliose

Bij aandoeningen als scolise is het extra fijn om een sessie te krijgen. Het helpt lichaamsvloeistoffen makkelijker te laten stromen, ongeacht de vorm van je lichaam. Het geeft rust daar waar je lichaam continue onder spanning staat.

Ervaringen

Drie ervaringsverhalen van mensen die bij mij een sessie hebben gehad. Dit was buiten op de Wageningse berg. Maar het idee is het zelfde als bij mij binnenshuis.

Verschil tussen twee armen voelen

Mooie ervaring heldervoelendheid

Kwetsbaarheid is kracht

In de lijn van het gedachtengoed dat past bij Holistic pulsing, past ook de visie van deze Vlaamse psychiater Dirk de Wachter. Kijk op You Tube zijn fijne filmpjes en verdiep je in de materie van de functie van kwetsbaarheid in onze maatschappij.

Kijk verder in het submenu voor nog meer informatie of bel of mail gewoon gelijk voor een afspraak, nog beter! 036-5212342 paulien@me-zelf.nl