Ervaringen van cliënten

You Tube

Drie ervaringsverhalen op film van mensen die bij mij een holistic pulsing sessie hebben gehad. Dit is opgenomen tijdens een uitwisseling buiten op de Wageningse berg.

Verschil tussen behandelde en onbehandelde arm.

Tevreden klant.

Mooie ervaring heldervoelendheid.

Verhalen

A. uit K, maart 2019, kreeg natuurgeneeskunde

Wow wat een heldere aanpak heeft Paulien Floor! Ik kwam bij haar met klachten waar ik tot nu toe bij anderen weinig verder mee kwam. Mevrouw Floor zette in een vijftal consulten alles in een juist perspectief en geeft aan hoe te handelen. Dit kwam erg prettig op mij over, aanrader!

M.V. uit A, december 2017, kreeg holistic pulsing massage

Ik kreeg bij mevrouw Floor een aantal massagesessies. Helaas ben ik verhuist naar het Zuiden daarom kom ik er niet meer. Maar als ik in bed lig en ik voel me gestresst dan visualiseer ik haar rustige handen op mijn rug zoals ze voelden tijdens de massage. En dan ontspan ik me en val ik snel weer in slaap. Ik kan haar bij iedereen aanraden.

Miranda G., maart-april 2015, kreeg natuurgeneeskunde en holistic pulsing massage

Paulien bezoek ik omdat ik ondanks mijn gezonde voeding veel last heb van obstipatie en o.a. regelmatig mezelf erg moe voel.

Wat ik heel fijn vind is dat ze naast haar kennis over lichaam en voeding ook met haar sterke intuïtie werkt. Dat is voor mij heel belangrijk. Lichaam en geest zijn immers met elkaar verbonden. Door deze extra kennis heb ik al aardig wat meer informatie gekregen. Dat in tegenstelling van de reguliere zorg.

Het grappige is dat ze mij toch adviseerde om bij de huisarts verschillende testen te laten doen. 

De holistic pulsing  massage vond ik een super leuke en bijzondere ervaring. Paulien werkte ook hier weer met haar gevoel en kennis. Ze paste zelfs iets toe dat ze nog niet eerder had gedaan. Ik was er blij mee want het werkte wonderbaarlijk. 

We hadden al met het 1e gesprek een klik wat alleen nog maar beter werkt voor mij om alles te vertellen. We zijn nog maar net begonnen maar na 2 behandelingen voel ik al resultaat in samenwerking met de extra middelen die zij voor heeft geschreven.

Ik vertrouw helemaal op haar kunnen en dat ik weer een stapje verder kom in mijn proces.

Een maand later schreef ze me nog:

De volgende effecten na jouw behandeling ervaar ik nu:
* Slaap weer goed
* Geen maagzuur meer
* Transparantie gaat beter
* Voel mij energieker, heb zelfs alweer gesport
* Voel me opgewekt
* Heb weer meer contact met mijn creativiteit
* Mijn obstipatie is nog wel een aandachtspunt.

Fijn dat je zo meedenkt, dank je wel
Dat vind ik bijzonder.

   

Willem uit Almere, april - augustus 2014, kreeg natuurgeneeskunde en holistic pulsing:

Ik kwam bij Paulien met diverse klachten. Ze stelde op basis van intuïtue voor eerst een test te doen om mijn urine te onderzoeken op de aanwezigheid van een stofje wat bij HPU-patiënten in de urine voorkomt. De testuitslag was positief en ik begon met het innemen van een van haar middelen. En het helpt wonderbaarlijk goed. In communicatie met anderen geef ik nu sneller mijn grenzen aan. Ik had eerder een diagnose binnen het autistme spectrum maar volgens mij was het HPU. Want sinds ik de middelen neem zijn de kenmerken weggegaan.

Ook heb ik minder allergieën en is de kwaliteit van mijn huid verbeterd.

Eigenwijs als ik ben stopte ik laatst een week met innemen. Ik wilde na een paar maanden gebruik wel eens weten hoe ik me zonder zou voelen. Dat beviel echter slecht want ik kreeg gelijk een aantal klachten weer terug. Mijn gehemelte ging stuk en mijn heup begon weer op te spelen. Ook werd ik minder sociaal in de omgang. Ik weet weer waarom ik de supplementen neem en ben erg blij met deze eenvoudige oplossing.

Verder komt ik regelmatig voor een sessie holistic pulsing. Ik merk dat ik beter kan voelen en ik mijzelf soepeler kan bewegen na een sessie. Tijdens een sessie kom ik regelmatig in een soort meditatieve toestand, wat heel aangenaam voelt. Ook slaap ik beter, dieper vooral. Ik kan iedereen aanbevelen bij Paulien onder behandeling te gaan.

Jeannette uit Lelystad, juli 2013, kreeg Holistic pulsing:

“Omdat ik zelf Holistic Pulser ben in Lelystad, geven we elkaar sessies:

Natuurlijk om te kunnen leren en evalueren, maar ook om zelf te ervaren hoe mooi het is gepulst te worden. Steeds weer ben ik onder de indruk van hetgeen zich tijdens zo’n sessie kan ontvouwen: “Zich opheffende blokkades, fysiek maar ook emotioneel en ontspanning en herstel”.

Ik kom graag naar Paulien, omdat zij heel intuitief te werk gaat. Bovendien is haar “handling” heel subtiel, (haha ze speelt ook gitaar!) het is heerlijk en veilig. Haar sessie geeft verrassende effecten als je gepulst wordt, je wordt je bewust van wat zich onder de oppervlakte schuil houdt.

Paulien stuurt intuitïef en laat het gebeuren, dat is heel mooi!!!

Ik ben vaak ontroerd door deze aanpak, die ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd is. Een HP sessie bij Paulien is van hoge kwaliteit en ik zie uit naar onze volgende afspraak. “

 
Lieve groet van Jeannette B.
 

Rob uit L, mei 2013, kreeg combinatie holistic pulsing met orthomoleculaire therapie:
Ik kwam bij Paulien met een enorme kramp/pijn in mijn nek/schouder. Het zat helemaal op slot en deed vreselijk pijn als ik bewoog. Ik was al bij de huisarts geweest en die gaf me wat oefeningen mee om de komende week te doen en het advies om paracetamol te slikken tegen de pijn.

Paulien heeft me zachtjes gepulst. Dat was prettig, terwijl het ook makkelijk pijnlijk had kunnen zijn. Zelf bewegen deed me erg pijn, maar de pulsing helemaal niet. Na de sessie ben ik nog even blijven liggen op mijn rug. De pijn was al wat minder, de bewegelijkheid beter en het pulsen voelde prettig. Paulien schept een veilige sfeer waarbij ze regelmatig open feedback vraagt. ' Hoe voelt dat voor jouw?'' Voel je iets?'
Ik lag op mijn rug en zag door het dakraam de wolken langsdrijven. Extra ontspannend.
Paulien werkt intuïtief en gebruikt alles wat ze kan en weet. Dus omdat ze orthomoleculair voedingsdeskundige is kreeg ik ook wat supplementen van haar aangeboden. Onderweg naar huis had ik nog steeds pijn maar s' avonds na het nemen van een paar tabletten trok plotseling de laatste pijn weg.

Ik ben nogal skeptisch van aard maar binnen een halve dag waren mijn klachten weg, terwijl ik had verwacht dat het anders nog dagen ging duren.

Anoniem uit A, juni 2013, kreeg holistic pulsing:
Paulien,
Ik wil nog wat met je delen, over de pulsing van gisteren. Het heeft me echt geholpen om meer in mijn lichaam en in het nu te zijn.
Het was wel confronterend want in plaats van een soort matte apathie kwam het verdriet en de wanhoop naar boven, die onder die somberheid verborgen was. Maar meteen erachteraan gaf de sessie me ook energie en nieuwe doelgerichtheid om aan de slag te gaan met de dingen die ik daarvoor steeds uitstelde.

Lisa uit Leeuwarden, kreeg natuurgeneeskunde:
Paulien kijkt naar het geheel tijdens de behandeling en vraagt uitgebreid naar alles wat er volgens haar toe doet. Zo ben ik achter bepaalde dingen gekomen waar je normaal niet bij stil staat. Ze heeft een brede kennis en ik heb veel goede tips van haar gekregen over voeding. Afspraken maken gaat gemakkelijk, en ze neemt echt de tijd voor je. Ik kan haar iedereen aanraden.

Mevrouw R, Bergschenhoek, kreeg natuurgeneeskunde:
Ik heb veel baat gehad bij een behandeling door mevrouw Floor. Alle klachten die te maken hadden met Multiple Chemical Sensitivity zoals ziek zijn van bloemen en planten, van bepaalde geuren en voedsel ben ik nu kwijt.
Ik voel me herboren en ik kan het een ieder aanraden om bij Paulien in therapie te gaan.

Mevrouw van Westerneng, kreeg natuurgeneeskunde:
Ik ben door Paulien Floor van een aantal vervelende kwalen afgeholpen, zoals:
- zware vermoeidheid. Door gebruik van de juiste producten is dit grotendeels verdwenen.
- mijn tegenzin tegen de kerstdagen. Door gesprekken over de oorzaak is de tegenzin positief bijgesteld.
Daarnaast heeft ze me geholpen met het opruimen van negatieve energieën. Ook de gesprekken hebben me erg geholpen. Ik kan u haar van harte aanbevelen.

Mevrouw Zonneveld, kreeg natuurgeneeskunde:
Ik was voordat ik bij mevrouw Floor kwam al 20 jaar lang elke dag misselijk. Dankzij een simpele tip van haar verdween mijn misselijkheid binnen een week. Verder heeft ze me uitstekend geholpen bij mijn spijsverteringsklachten en voel ik me nu elke dag heel fit. Een echte aanrader!

Mevrouw uit Weesp van middelbare leeftijd, kreeg natuurgeneeskunde:
Ik kan bij mevrouw Floor gewoon eerlijk zijn. Wat een verademing. Ik hoef mijn alcoholisme niet te verzwijgen.

Mevrouw Van Beijnen, kreeg natuurgeneeskunde:
Na een moeizame periode van mcs en een opflakkering van klachten ben ik op de site van Paulien Floor gekomen. Wat ik hier op las sprak me erg aan en na een afspraak gemaakt te hebben was er al snel een telefonisch consult ( de afstand was te ver). Tijdens het eerste consult werden er veel van mijn klachten duidelijk en ook werd ik meteen begrepen, wat ook uitzonderlijk was, want na enkele bezoeken aan huisarts en div. onderzoeken was ik nog niets wijzer geworden!
Er werd mij haarfijn uitgelegd hoe dat het kwam dat ik zoveel klachten had en nog prettiger was 't om te horen dat er ook daadwerkelijk iets aan gedaan kon worden! Na een 4 of 5 telefonische consulten en verschillende voedingssupplementen ben ik veel van mijn klachten kwijt en weet ik nu wat ik wel en niet kan en mag! Ik wist niet dat zoveel verbetering mogelijk was.