Emoties verwerken

Fysieke stoffen zijn erg belangrijk in de gezondheid van mensen. Echter emoties spelen ook een belangrijke rol. De afgelopen jaren heb ik veel expertise opgedaan op het gebied van emoties verwerken. Twee behandelmethodes biedt ik nu aan in mijn praktijk.

Herken je het gevoel dat je tegen een 'glazen muur' aanloopt? Hoor je van je omgeving dat je zo boos bent, of loop je rond met een unheimisch gevoel? Lukt het je niet goed succesvol in het leven te staan? Voel je je zelf onbelangrijk? Reageer je in een bepaalde situatie altijd volgens een patroon waar je vanaf wilt? Krijg je soms onverklaarbare angsten?

Eigenlijk sjouwt iedereen een hoop oude troep met zich mee al dan niet dat je het zelf realiseert. Die kan je opgelopen hebben in dit leven maar ook in een vorig leven. Gelukkig kent de alternatieve geneeskunde tal van oplossingen waarover ik je graag informeer.

NEI-therapie

NEI is de afkorting van neuro-emotionele integratie. Deze behandelmethode, ontwikkeld door natuurarts Roy Martina, maakt gebruik van affirmaties, reflexpunten en chakra's. De volgorde kan je op twee manieren bepalen:

  1. Balanceren op een doel. Dan kijken we waar jou hulpvraag zit (wens) en dat is de opdracht om deze op te helderen en de emoties te integreren.
  2. Balanceren op prioriteit. Dan behandelen we wat er volgens mij als therapeut via mijn testmethode als prioriteit naar boven komt.

Eigenlijk is het 'van nature' al dat bepaalde zaken in het hier en nu belangrijk zijn om als eerste aan te pakken. Dat zijn emoties die blokkeren op je huidige leven en 'naar boven komen drijven' omdat je nu hetzelfde weer meemaakt. In mijn praktijk kan je ze via eenvoudige handelingen met handen en ademhalen losmaken. Via mijn testmethode krijg ik alles makkelijk naar boven. Ik test via het onderbewuste en we pakken aan wat prioriteit heeft.

De NEI blokkades die we behandelen kunnen zitten op de volgende niveaus:  orgaanreflexpunten, chakra's en kerngevoelens.

Ik heb veel geleerd van collega's en ook mijn eigen testmethode erop uitgebreid.

Supervette combinatie

Een van de verfijningsmethodes waar ik de NEI therapie mee ben gaan combineren is het gebruiken van specifieke energetische druppels. Hierdoor kan je een verdere groeispurt maken en kom je nog dichter bij je blokkades om ze vervolgens ook op diepere lagen te kunnen verwijderen. Voor mensen die korte metten willen maken een goede aanrader.

Voor deze behandeling kan je langskomen maar het kan ook prima via Skype. Skype werkt prima. Je vindt mij onder de naam Paulien Floor Almere.