Coaching

Deze informatie is voor mensen die kiezen voor de coaching.

Voelen

Op de homepagina zeg ik het eigenlijk al: je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor je genezingsproces en het inschakelen van passende hulp. Daarbij kan ik als therapeut je coachen/begeleiden en motiveren. Wat ik daarbij voor ogen heb is dat jij gaat voelen wat goed voor je is. Op het gebied van voeding en voedingssupplementen maar ook breder. Ik geef aan waar je op kan letten en moedig je aan te luisteren naar de signalen van je lijf.

Een voorbeeld: je hebt de neiging om een bepaald voedingsmiddel te eten waar je ziek van wordt. We gaan dan kijken wat je wel en wat je niet beter kan gaan eten. Maar we kunnen ook kijken waarom en in welke situaties je de neiging hebt om dit te eten. Dat is bewustwording, daarmee genees je op een dieper niveau.

Hoe kun je beter contact krijgen met je lijf en je gevoel? Kun je loslaten? Hoe is je ademhaling?

Informeren

Ik geef informatie. Ik vind het belangrijk dat jij meer kennis krijgt van je aandoening. Ik raad je aan om tijdens het consult aantekeningen te maken zodat je ook na afloop de belangrijkste dingen nog kan nalezen, want wat ik zelf opschrijf tijdens het consult gaat in het dossier. In mijn praktijk heb ik een aantal mooie schriften met harde kaft aangeschaft speciaal voor dit doeleinde. Zo kan je ook later nog makkelijk terugvinden wat er gezegd is en kan je er tevens na het consult aantekeningen in maken.

Verder kun je op deze site via de Links al relevante informatie vinden over bijvoorbeeld de verkrijgbaarheid van gezonde levensmiddelen.

lifestyle

Indien nodig kijk ik breder dan de puur medische aspecten. Vragen die vaak aan de orde komen:

Waar nodig verwijs ik door. Ik werk graag samen met mensen uit andere disciplines; ik vraag potentiële samenwerkingspartners dan ook contact met mij op te nemen.