Passie voeding, biologische landbouw en tuinieren

Van jongs af aan heb ik een fascinatie voor voeding en het lezen van etiketten op voedingsmiddelen. Ik wil altijd weten wat er in mijn eten zit, en zien wat anderen eten.

Tijdens mijn biologie studie in Wageningen (1991-1996) kwam daar nog mijn fascinatie voor geneeskrachtige kruiden bij. In mijn keukenkastjes stonden wel 30 verschillende soorten kruiden. Ook maakte ik uitgebreid kennis met de biologische landbouw en biologische producten. Ik eet graag puur en onbespoten kwaliteitsvoeding afkomstig van een landbouw die kringlopen sluit en goed met milieu en natuur rekening houdt. Gewoon, omdat dat klopt, omdat het goed voelt, omdat het puur is en ik die sector ken.

Verder ben ik een enorme fan van kruidentheeƫn. Heb een groot assortiment aan verschillende lekkere en geneeskrachtige kruiden waar ik zelf ook graag gebruik van maak. Ik kweek overigens geen kruiden voor mijn praktijk. Alles wat ik verkoop is officieel geƫtiketteerd en komt van groothandels.

In mijn prive tijd houd ik erg van tuinieren, het liefst met mijn zoon samen. Daarom ben ik ook blij met mijn ecologische woning met tuin in de Buitenkans in Almere waarin ik met plezier buiten kan zitten, leven, muziek maken en tuinieren. Als ik daar aan toekom.